Докато светът се разкъсва между разочароващия последен сезон  на Игра

...
Докато светът се разкъсва между разочароващия последен сезон  на Игра
Коментари Харесай

Кейт и децата в нова фотосесия сред природата

Докато светът се раздира сред разочароващия финален сезон  на „ Игра на тронове “ (подписахте ли петицията?) и отбелязването на първата годишнина от сватбата на Меган и Хари, като се надява отново да зърне крачетата на Арчи, Кейт Мидълтън разви ново занимание – ландшафтна архитектура.

Като част от именитото Chelsea Flower Show  херцогинята на Кеймбридж е помогнала да се сътвори нова градина – Back to Nature Garden , чиято цел е да окуражи децата да се върнат към природата. Тази акция включва и засаждането на незабравки – обичаните цветя на принцеса Даяна. 



 (Източник)

Лицата на новата градина са самата тя, трите й деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, които са и центърът на формалната фотосесия, която би трябвало да въодушеви повече деца да играят на открито.

„ Херцогът и херцогинята на Кеймбридж имат удоволствието да споделят нови фотоси на тяхното семейство на #RHSChelsea Back to Nature garden “, разгласи фамилията в формален туит. „ Градината е по дизайн на херцогинята и @davies_white, тя е място за събиране на фамилии и общности, където да се свързват с природата. “

Снимките от фотосесията са в действителност много симпатични и нямат никаква връзка с естетиката на българските детски фотографии, в които децата наподобяват нагласени и изкуствени.

Ето тук да вземем за пример принц Луи тича с пръчка, по-очарователен отвсякога. Бонус фрагментът демонстрира принц Уилям още веднъж с пръчка.  
    View this post on Instagram           
A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on May 19, 2019 at 2:31pm PDT

А тук принц Джордж и принцеса Шарлот се любуват на студените (?) води на градинското поточе. Бонус фрагментът демонстрира принц Уилям и принц Луис върху люлка топка. 

   Вижте ги...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР